Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Akın'dan 6 numarayı seçin” önerisi

Akın

Genç, çalışkan ve samimi yapısıyla dikkat çeken CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Ahmet Akın, kapı kapı gezerek vatandaşın derdini, sevincini paylaşıyor.

Genç, çalışkan ve samimi yapısıyla dikkat çeken CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Ahmet Akın, kapı kapı gezerek vatandaşın derdini, sevincini paylaşıyor.
Akın, gittiği her yerde enerjisi ile her kesimden insanı etkilemeyi başararak, partisi ve kendisi için destek talep ediyor. CHP üyeleri arasında gerçekleşecek ön seçimde oy pusulasında 6. sırada bulunan Akın, “6 Ok’un Balıkesir’deki Başarısı İçin 6 Numarayı Seçin” sloganını kullanıyor.
Halkla bağını hiç koparmadan çalışmalarına devam eden Akın’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük küçük demeden her kesimden insan ile bir arada bulunması ve sıcakkanlı davranışları gözleniyor.
Akın; “Partimiz ve davamız için gönülleri fethetmek üzere yollardayız. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu, ışığımız ve rehberimiz de O’dur. Atatürk’ün azmini, kararlılığını ve çalışkanlığını örnek alarak yola çıktık.” dedi.
Akın: “Balıkesir’de birinci parti olacağız”
Gittiği her yerde, gerek partililerle gerek vatandaşlarla 2015 Genel Seçimleri konusunda görüş alışverişinde bulunan Akın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını nasıl arttırabileceği sorusu üzerine “2011 Genel Seçimleri’nde Partimizin 4. sıra milletvekili adayıydım. O süreçte bütün diğer partilerin seçim büroları dahil girmediğim yer yoktur. Özellikle oy oranlarımızın düşük olduğu yerleri tespit ettik. Bu süreçte o bölgelerde adeta kamp kuracağız ve çok çalışacağız. Balıkesir genelinde birinci parti olarak çıkacağız.” diyerek iddialı konuştu.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli